Dijous, 21 De Febrer De 2019
Oficina Municipal: Passeig del Vall, 8 1r 25620 Tremp - C/ Únic, 20, Gavet de la Conca - 25639
Telèfon: 973650217 Fax: 973650217

Serveis

Montsec de Rúbies

Web: http://www10.gencat.net/probert/AppJava/ruta.jsp?id=315&comarca=25&idioma=1

Itinerari en bicicleta tot terreny de gran nivell i bellesa que recorre els inclinats vessants septentrionals del Montsec de Rúbies sobre la vall de la Barcedana fins a situar-se a la carena, ja en els límits que separen el Pallars Jussà de la Noguera. Com a culminació de la ruta es pot optar per sis alternatives, fins i tot es pot repetir amb la sensació de fer una nova ruta cada cop. Dues d'elles són visites a les coves de Mata-solana i del Forat del Gel (cal dur llanterna). Cal, doncs, portar llanterna. Les altres quatre són: el tossal de Mirapallars-i-Urgell (1.668 m), el tossal de la Torreta (1.677 m), l'ermita de Sant Salvador (1.228 m) i la portella Blanca (1.406 m). Aquesta darrera obre la possibilitat de retornar per Rúbies i Terradets.

La Vall de Barcedana

Web: http://www10.gencat.net/probert/AppJava/ruta.jsp?id=79&comarca=25&idioma=1

La serralada del Montsec va ser una perfecta frontera natural durant l'edat mitjana. Aquesta ruta es proposa recórrer el vessant nord del Montsec de Rúbies, des del port de Comiols fins al pantà de Terradets, amb el seu impressionant congost, per visitar alguns dels molts vestigis del seu passat.

La ruta és una travessa. Es pot situar un vehicle de tornada a Llimiana, on s'arriba des de Tremp per la carretera C-12 en direcció a Balaguer. Uns 2 km després de la població de Cellers, un trencall a mà esquerra (LV-9121) creua la presa de Terradets i en 7,7 km arriba a Llimiana.

Camins del Jussà: el castell de Sant Gervàs

Web: http://www10.gencat.net/probert/AppJava/ruta.jsp?id=3143&comarca=25&idioma=1

Camins del Jussà és un projecte de recuperació dels antics camins de ferradura i altres camins històrics i tradicionals de la comarca del Pallars Jussà. Alguns camins que estaven a punt de perdre's s'han reobert i, en general, s'han dut a terme treballs de conservació, s'ha instal¿lat senyalització a les cruïlles i s'ha balisat el recorregut amb marques grogues. El resultat és una sèrie d'itineraris per fer a peu a través dels quals es poden descobrir els millors racons d'aquesta comarca pirinenca.

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web